корпоративно видео

Заснемане на корпоративно видео

Защо да използвате корпоративно видео?

Независимо дали сте малък бизнес или голяма корпорация, корпоративното видео ще ви помогне да предадете ефективно своето послание. 

Днес привличането и задържането на вниманието на аудиторията е по-предизвикателно от всякога. Корпоративното видео предава посланието, ценностите и предложенията на вашия бранд.

Корпоративните видеоклипове паказват хората, които стоят зад бранда, като придават лице и индивидуалност на вашата организация. Това човешко докосване увеличава доверието и автентичността – ключови елементи за изграждане на силна връзка с вашата аудитория.

С моя екип от квалифицирани професионалисти и най-съвременно оборудване работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да реализираме тяхната визия и да постигнем резултати, които надхвърлят очакванията.

От разработването на концепция до постпродукцията, ние се справяме с всеки аспект на производствения процес с прецизност и опит. Независимо дали сте малък стартъп или голяма корпорация, ние разполагаме с опита и ресурсите, за да ви помогнем да постигнете целите си чрез силата на видеото.

Свържете се с нас за безплатна консултация за да научите повече как можем да помогнем да развиете вашия бранд чрез изкуството на разказването на истории и визуалната комуникация.

28+ години опит в заснемане на корпоративно видео

С дългогодишния си опит в бранша постигам изключителни резултати за своите клиенти.
Използвам цялостен подход към производството на корпоративни видеоклипове- от концепцията до постпродукцията.
Всеки клиент има уникални нужди и цели. Ето защо отделям време да обсъждаме и да си сътрудничим тясно с вас, за да разработим персонализирана стратегия, която съответства на вашите цели.

Видове корпоративно видео

  • Видео за представяне на бранда

Представя вашата компания на потенциални клиенти или партньори, като подчертава вашата мисия, ценности и основни продукти или услуги.

  • Демонстрационен видеоклип на продукт или услуга

Демонстрира характеристиките и предимствата на вашите продукти или услуги и показва как те решават проблеми на клиентите ви или задоволяват потребности.

  • Отзиви от клиенти и Case Study

Отзиви от доволни клиенти или потребители, които споделят положителния си опит с вашата компания, продукти или услуги.

  • Обяснително видео

Този тип видео разяснява сложни концепции или процеси, свързани с вашия бизнес, продукт или услуга, по прост и увлекателен начин.

  • Видео за набиране на персонал

Целта на този тип видео е да привлича най-добрите таланти във вашата сфера, като представя културата на вашата компания, ползите и възможностите за кариера.

  • Обучително видео

Предоставя информативно съдържание за обучение на служители, клиенти или потребители по конкретни теми, продукти или процедури.

Това са само няколко примера, а възможностите за корпоративни видеоклипове са безкрайни. Всеки тип корпоративно видео служи за конкретна цел в общуването с целевата ви аудитория и постигането на бизнес целите ви.

 

ПОРТФОЛИО създаване на корпоративно видео

ПРОЕКТИ КОРПОРАТИВНО ВИДЕО

контакти

Свържете се с мен за да обсъдим вашето корпоративно видео

Професионално заснемане с дрон
Отзиви

Отзиви от клиенти

5/5

Невероятно внимание и изпипване на всеки детайл

Работим с Благой Момчилов и екипа му повече от 5 години. Мога да кажа,че са изключителни професионалисти, с невероятно внимание и изпипване на всеки детайл от работата. Направили сме над 10 проекта и не сме имали никакви забележки, нито по отношение на качеството, нито по отношение на сроковете.
Next Consult
5/5

Алкомет АД препоръчва Благой Момчилов

Партнираме си с Благой Момчилов и екипа му още от 2017 г. и изказваме адмирации за професионалното им и комплексно обслужване. “Алкомет” АД препоръчва Благой Момчилов и екипа му на всички компании, които имат нужда от висококачествено заснемане и професионален, гъвкав и адаптивен подход спрямо необходимостите си”
5/5

Получаваме видеата в рамките на указаните срокове

От Благой Момчилов и екипа му винаги получаваме видеата в рамките на планирания бюджет и в предварително указаните срокове, при това с най-новата техника и софтуер за производство и пост-продукция. Затова с готовност се обръщаме към Благой Момчилов и екипа му за заснемане на корпоративно видео, рекламни клипове и документални филми.
контакти

Свържете се с мен за да обсъдим вашия проект

Корпоративно видео стъпка по стъпка

Етапи на създаване на корпоративо видео

Да се впуснете в създаването на корпоративно видео е вълнуващо начинание, което изисква внимателно планиране и изпълнение. Ще съдействам за всеки етап от процеса, за да гарантирам, че видеото ще постигне пълния си потенциал.

Създаване на концепция

 

Пътуването започва със задълбочено разбиране на вашите цели, целева аудитория и ключови послания.
Идентичността на марката ви е нещо повече от лого или цветова схема. Тя е същността на вашата компания и това, което ви отличава от конкуренцията.
Представянето на идентичността на вашата компания започва с дълбоко разбиране на ценностите на вашия бранд и целевата ви аудитория. Ще работя в тясно сътрудничество с вас, за да разкрием какво прави вашата бранд уникален и как можем ефективно да предадем тази идентичност на вашата аудитория.

Предварителна продукция


След като концепцията бъде финализирана, преминаваме към писане на сценарий, създаване на сториборд, кастинг, проучване на локация за снимки и планиране на логистиката. Вниманието към детайлите по време на този етап поставя основите на една успешна продукция.

Заснемане

След като е положена цялата основа, е време концепцията да бъде реализирана. Използвам най-модерното оборудване и техника, за да заснема висококачествени кадри, които съответстват на визията и целите, които сме поставили.

Постпродукция

След приключване на заснемането започваме работа по монтажа на видеото. Това включва редактиране, цветови корекции, звуков дизайн и добавяне на необходимите визуални ефекти или графики.

Call Now Button