LIGHTS! CAMERA!BRANDING!

УСЛУГИ ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Услуги видеозаснемане - от идеята до крайния продукт!

С екипът ми ще създадем за вас въздействащо видео с вашата история, която ще влезе в сърцата и съзнанието на аудиторията.

От  професионално видеозаснемане на корпоративно видео и реклама до продуктово видео – с екипа ми ще създадем точния формат, който ще ви отличи от конкуренцията.

Други услуги за видеозаснемане:

 • промотиращи видеа за услуги, мобилни и уеб приложения
 • заснемане на продуктово видео
 • телевизионни реклами
 • live streaming
 • видео отзиви на вашите клиенти
 • explainer видеа
 • късометражни видеа
 • обучаващи видеа
 • заснемане на имоти
 • видеа за социалните мрежи
 • заснемане с дрон
 • музикални клипове
 • заснемане на събития
 • видео за YouTube канала ви

Моята мисия е да създам професионално видео с изключително високо качество и да ви помогна да спечелите повече клиенти.

Корпоративно видео

Видеозаснемане на корпоративно видео и събития на вашата фирма. От идеята до крайния продукт. Ще се погрижа за всеки един етап – подготовка, заснемане на видеото, пост – продукция. Изследвам всяка възможност, заснемам всеки детайл, разказвам всеки момент от вашата история. За да създам за вас вълнуващо видео, което вашите клиенти ще запомнят.

Заснемане на реклами

Ще ви помогна да разкажете историите си така, че да влезете в съзнанието на клиентите си.Работя с вас от самото начало, дори още да не сте си изяснили концепцията – ще говорим, ще правим brain storming, ще обсъдим всяка идея за да създадем най- завладяващото видео, което да ви помогне да спечелите повече клиенти и да развиете бизнеса си.

Заснемане на имоти

Ще ви помогна да представите вашия имот на потенциалните клиенти по най- въздействащия и ефективен начин. 

Идеално решение както за агенции за недвижими имоти, така и за частни продавачи и инвеститори. 

Видеото, което ще заснема за вас, ще покаже всички ползи на имота. Атмосферата му, всеки един уникален и интересен детайл. Чрез видеото потенциалните ви клиенти ще се влюбят в имота ви.

През годините видеата, които заснех помогнаха за бързата и печеливша продажба на много имоти и жилища.

Заснемане на хотели

Нуждаете се от рекламно видео за вашия хотел, ресторант или къща за гости?

Чрез видеото ще покажем всички ползи и предимства. Всички красиви детайли. Ще се съобразя с цялостната ви маркетингова стратегия за да създадем въздействащо видео, което да остане в съзнанието на клиентите ви, за да пожелаят да ви посетят.

Помогнах на много хотели и къщи за гости да привлекат нови клиенти и да увеличат резервациите си.

Професионално заснетото видео ще ви помогне да развиете вашия хотел, ресторант или къща за гости.

Заснемане с дрон

Ако една снимка струва хиляда думи, представете си колко по- интересно може да разкаже една история видеото от дрон!

Видеозаснемането с дрон и въздушната фотография създават завладяващо визуално съдържание, което предава увлекателни истории, както никоя друга медия не може.

Заснемането на видео с дрон може да използвате в рекламни кампании, тв реклами, публикации в социалните мрежи или като съдържание във вашия уебсайт.

Продуктово видео

В едно от последните проучвания на потребителското поведение, повечето анкетирани отговарят, че са научили за продукт благодарение на видео, което са гледали и в последствие са поръчали.

Независимо дали се нуждаете от рекламно видео за продукта ви, видео за социалните мрежи или професионално заснемане на продукти за вашия онлайн магазин, заедно ще изберем най-добрата концепция за видео, което ще увеличи вашите продажби.

Ангажирайте аудиторията си с качествено продуктово видео и спечелете повече клиенти!

Месечен абонамент за видео съдържание

Месечният абонамент за видео съдържание ще посрещне всичките ви нужди от видео за социалните медии, за YouTube канала ви или видеа за продуктовите страници на онлайн магазина ви.

Независимо дали искате да увеличите присъствието си в социалните медии, да развиете канала си в YouTube или ТикТок или да подобрите сайта си за електронна търговия с продуктови видеоклипове,  абонаментните панове са персонализирани, за да отговорят на вашите конкретни цели и изисквания.

С адаптирания към вашите индивидуални нужди абонаментен план вие пестите време, ресурси и разходи.

Получавате висококачествени услуги за видеопродукция на много по- добри цени в сравнение с наемането на видеооператор на пълен работен ден или възлагането на еднократни проекти.

Професионално заснемане с дрон
Отзиви

Отзиви от клиенти

5/5

Невероятно внимание и изпипване на всеки детайл

Работим с Благой Момчилов и екипа му повече от 5 години. Мога да кажа,че са изключителни професионалисти, с невероятно внимание и изпипване на всеки детайл от работата. Направили сме над 10 проекта и не сме имали никакви забележки, нито по отношение на качеството, нито по отношение на сроковете.
Next Consult
5/5

Алкомет АД препоръчва Благой Момчилов

Партнираме си с Благой Момчилов и екипа му още от 2017 г. и изказваме адмирации за професионалното им и комплексно обслужване. “Алкомет” АД препоръчва Благой Момчилов и екипа му на всички компании, които имат нужда от висококачествено заснемане и професионален, гъвкав и адаптивен подход спрямо необходимостите си”
5/5

Получаваме видеата в рамките на указаните срокове

От Благой Момчилов и екипа му винаги получаваме видеата в рамките на планирания бюджет и в предварително указаните срокове, при това с най-новата техника и софтуер за производство и пост-продукция. Затова с готовност се обръщаме към Благой Момчилов и екипа му за заснемане на корпоративно видео, рекламни клипове и документални филми.
контакти

Свържете се с мен за да обсъдим вашия проект

Call Now Button