фото и видео с дрон

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

Видеозаснемане и фотография с дрон

Направете визуалното си съдържание още по-вълнуващо и запомнящо се с професионалните услуги за видеозаснемане с дрон и въздушна фотография с дрон!

Професионална фотография или видеозаснемане с дрон за вашия проект, независимо дали става въпрос за заснемане на недвижим имот, хотел, картографиране, инспекция на соларни панели, строителство или архитектура или друго.

Услуги за заснемане с дрон в София и цялата страна.

Свържете се с мен и заедно ще превърнем вашето събитие, хотел или имот в завладяваща визуална история.

Заснемане на хотели и туристически обекти с дрон

Ако една снимка струва хиляда думи, представете си колко по- интересно може да разкаже една история видеото от дрон!

Видеозаснемането с дрон и въздушната фотография на вашия хотел създават завладяващо визуално съдържание, което предава увлекателни истории, както никоя друга медия не може.

Заснемането на видео с дрон на вашия хотел може да използвате в рекламни кампании, тв реклами, публикации в социалните мрежи или като съдържание във вашия уебсайт.

Заснемане на недвижими имоти с дрон

Чували сте максимата, че най – важния елемен при недвижимите имоти е локацията? А как най – лесно да покажете предимствата на една локация? Разбира се с видео, заснето с дрон.

Чрез професионално заснето видео ще може да покажете атмосферата на локацията. Купувачите ще могат да добият по- ясна представа за квартала, ще може да покажете всички предимства на имота и средата. Независимо дали търсите завладяващи визуални материали за маркетинговата си кампания или просто възможност за още по- добро описание на имота, аз и екипът ми имаме необходимите творчески, технически и професионални умения за да ви помогнем.

Въздушно заснемане на събития

Уловете настроението, вълнението и емоциите на всяко специално събитие с професионално заснемане с дрон! Покажете събитието в детайли.

Независимо дали организирате концерт, спортен мач или фестивал, видеото ще улови неповторими моменти с максимална прецизност.

zasnemane na alexander nevski s dron
заснемане от птичи поглед

Фотография от птичи поглед

Какво представлява фотографията с дрон?

Чрез фотографията с дрон може да покажете вашия имот, хотел или събитие от различни ъгли. Фотографията с дрон има широко приложение в сферата на недвижимите имоти и хотелиерството.

Чрез фотографията с дрон може да покажете вашия имот, хотел или събитие от различни ъгли. Фотографията с дрон има широко приложение в сферата на недвижимите имоти и хотелиерството.

Агенции за недвижими имоти и хотели търсят тази услуга, защото показва всички възможни ъгли на имота, всички активности и природата. Това са важни елементи, които помагат при продажбата.

ПОРТФОЛИО ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

ПРОЕКТИ ЗАСНЕТИ С ДРОН

Разгледайте някои от последните проекти, в които е използван дрон. Някои са изцяло заснети от въздух, за други са използвани отделни въздушни кадри.

Ако една снимка струва хиляда думи, представете си колко по- интересно може да разкаже една история видеото от дрон!

Видеозаснемането с дрон и въздушната фотография създават завладяващо визуално съдържание, което предава увлекателни истории, както никоя друга медия не може.

Заедно ще превърнем вашето събитие, хотел или имот в завладяваща визуална история, разказана с дрон!

Call Now Button