Месечен абонамент за видео съдържание

Абонаментни планове спрямо вашите цели и бюджет

Ангажиращото и висококачествено видеосъдържание е ключът към привличане на нови клиенти и успеха на вашия бизнес.

Като дългогодишен видеооператор разбирам нуждите ви от оптимизация на разходите по създаване на видео съдържание. За това ви предлагам новата персонализирана услуга за месечен абонамент.

Услугата е предназначена да посрещне всичките ви нужди от видео за социалните мрежи, за YouTube канала ви или видеа за продуктовите страници на онлайн магазина ви.

Защо да изберете месечен абонамент за видео?

Гарантирано ново и висококачествено видео съдържание всеки месец

Всеки месец получавате специално създадени видеоклипове, които ви помагат да останете в центъра на вниманието, да разкажете вашата история и да продавате повече.

Изцяло съобразено с вашите нужди

Независимо дали искате да увеличите присъствието си в социалните мрежи, да развиете канала си в YouTube или ТикТок или да увеличите продажбите в онлайн магазина си с продуктови видеоклипове, абонаментните планове са персонализирани, за да отговорят на вашите конкретни цели и изисквания.

Всеки месец заедно ще обсъждаме идеите ви за видео, както и месечните ви цели, за да адаптираме видео съдържанието към цялостната ви маркетингова стратегия.

budget za video uslugi

Спестявате време и разходи

С адаптирания към вашите индивидуални нужди абонаментен план вие пестите време, ресурси и разходи. 

Получавате висококачествени услуги за видеопродукция на много по- добри цени в сравнение с наемането на видеооператор на пълен работен ден или възлагането на еднократни проекти.

Повишете трафика и поръчките си

Висококачествените видеоклипове повишават ангажираността, трафика и подобряват конверсиите. Видеото спомага за оптимизацията на сайта ви. 

С месечения абонамент си гарантирате винаги ново и свежо съдържание, което увеличава трафика на посетителите и поръчките ви.

ГОДИНИ ОПИТ
0 +
РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ
0 +
ГАРАНЦИЯ
0 %

Как работи абонамента?

Първоначална консултация

Започваме с разговор, за да разберем бизнеса ви, целите и нуждите от видео съдържание. След това всеки месец имаме среща, на която обсъждаме евентуални промени, свързани с вашия маркетингов план.

Индивидуален план

Създаваме индивидуален абонаментен план, който отговаря на вашите изисквания и бюджет.

В зависимост дали става въпрос за онлайн магазин или за подобряване на присъствието в социалните мрежи, вие може да изберете от различните месечни планове. В месечните планове са включени месечна среща- консултация, определен брой професионални видеоклипове, часове видеозаснемане, монтаж. Всичко това съобразено изцяло с нуждите на вашата бизнес.

Ако се наложи, винаги може да добавите допълнителни часове видеозаснемане на преференциални цени, различни от тези за еднократни проекти.

Без допълнителни разходи за техника

Когато се абонирате за месечна услуга за видео съдържание, може да сте сигурни, че получавате най-доброто в областта на видео продукцията без никакви скрити разходи.

С екипа ми старателно подбираме висококачествени камери и оборудване, съобразени с вашия проект, като гарантираме оптимални резултати за нуждите на бранда ви.

Нашият ангажимент за високо качество означава, че ще получите професионални видеоклипове, произведени с най-съвременно оборудване, като всичко това е включено във вашия абонамент. Няма допълнителни такси за използването на първокласно оборудване – всичко това е част от нашата ангажираност да предоставяме качествено и професионално видео съдържание на най- добрата за вас цена.

Какво включва месечния абонамент?

Видео за социалните мрежи

Видео за онлайн магазини

Видео за YouTube

За да ви предложим месечен абонамент, който отговаря на вашите цели и стратегия, във всеки план имате възможност да добавите допълнителни часове видеозаснемане. Също може да добавите различни видове видео. Например за онлайн магазина може да добавите отзиви от клиенти, рекламно или презентационно видео. Всичко това на преференциални цени, различни от тези за еднократни услуги.

Изпратете запитване

Професионално заснемане с дрон
Отзиви

Отзиви от клиенти

5/5

Невероятно внимание и изпипване на всеки детайл

Работим с Благой Момчилов и екипа му повече от 5 години. Мога да кажа,че са изключителни професионалисти, с невероятно внимание и изпипване на всеки детайл от работата. Направили сме над 10 проекта и не сме имали никакви забележки, нито по отношение на качеството, нито по отношение на сроковете.
Next Consult
5/5

Алкомет АД препоръчва Благой Момчилов

Партнираме си с Благой Момчилов и екипа му още от 2017 г. и изказваме адмирации за професионалното им и комплексно обслужване. “Алкомет” АД препоръчва Благой Момчилов и екипа му на всички компании, които имат нужда от висококачествено заснемане и професионален, гъвкав и адаптивен подход спрямо необходимостите си”
5/5

Получаваме видеата в рамките на указаните срокове

От Благой Момчилов и екипа му винаги получаваме видеата в рамките на планирания бюджет и в предварително указаните срокове, при това с най-новата техника и софтуер за производство и пост-продукция. Затова с готовност се обръщаме към Благой Момчилов и екипа му за заснемане на корпоративно видео, рекламни клипове и документални филми.

Клиенти

контакти

Готови ли сте да увеличите вашите последователи и поръчки?

Call Now Button